Stamina Training Unit – STU

STU on yksi eniten myytyjä Fleshlighteja, mahdollisesti heti kakkosena aidon ja alkuperäisen Originalin jälkeen. Tämä on tietenkin kova suoritus uudelta tulokkaalta, mutta syy menestykselle on myös täysin selvä:

  • Miehet haluavat todella kovaa stimulaatiota
  • Miehet haluavat hyötyä Fleshlightin käytöstä

Fleshlightin käytöstä hyötyminen on varmasti todella monelle miehelle se tärkein syy. STU-insertti on suunniteltu kohentamaan mieskuntoa, joten sen parempaa hyötyä on vaikea hakea.

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

 

STU on nimensä mukaisesti kestävyysharjoitteluun tarkoitettu insertti. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että sen sisäpinnan tekstuuri on äärimmäisen intensiivisesti stimuloivaa. Jos pystyt kontrolloimaan ejakulaatiotasi eli pystyt olemaan laukeamatta STU:n kanssa, ei sinulle myöskään muissa tilanteissa tule tulemisen kontrolloinnin kanssa ongelmia.

STU-insertin rakenne

STU:n insertti on ensinnäkin varsin tiukka: lihalampun käytävä on 12-15mm paksu, mutta se mikä tekee sen tuottamasta stimulaatiosta äärimmäisen intensiivisen, on sisäpinnan suuret nystyrät, jotka ulottuvat varsin pitkälle käytävään. Nystyröitä on insertin sisäpinnassa suuri määrä ja ne on asemoitu todella tiiviisti, joten hengähdystaukoja penikselle ei ole.

Miltä STU tuntuu?

Insertti hieroo ja hieman kovakouraisesti hyväilee penistä kaikista suunnista, mikä saa aikaan ylitsevuotavaisen stimulaation. Suurikokoiset nystyrät tekevät käytävästä varsin ahtaan – ja onhan se jo lähtökohtaisestikin varsin tiukka. Suurempikokoisen peniksen täytyy taistella tiensä eteenpäin lihalampussa. Stimulaation vie äärimmilleen kovanluokan imuteho, jota toki voi säätää mielensä mukaan, mutta halutessasi voi laittaa imun täysille ja alkaa laskea sekunteja orgasmiin.

Anonyymi profiilikuva

Muuttuu vain paremmaksi

STU muuttuu vain paremmaksi ja paremmaksi joka kerta kun käytän. Yhteensä on nyt kertynyt 50 kertaa, ja olen edelleen sitä mieltä että on tosi hyvä. Liian intensiivinen lopussa tosin.

Unilqadium / FL Forums

4.0
2014-07-17T11:47:08+00:00

Unilqadium / FL Forums

Anonyymi profiilikuva
STU muuttuu vain paremmaksi ja paremmaksi joka kerta kun käytän. Yhteensä on nyt kertynyt 50 kertaa, ja olen edelleen sitä mieltä että on tosi hyvä. Liian intensiivinen lopussa tosin.
Anonyymi-profiilikuva2

Kestän 20 min pidempään!

Se missä STU on paras on se, että sen kanssa voit oppia miten oma kehosi reagoi äärimmäisessä stimulaatiossa. Kolmen viikon käytön jälkeen kestän 20 min pidempään!

5.0
2014-07-17T12:30:29+00:00
Anonyymi-profiilikuva2
Se missä STU on paras on se, että sen kanssa voit oppia miten oma kehosi reagoi äärimmäisessä stimulaatiossa. Kolmen viikon käytön jälkeen kestän 20 min pidempään!
4.0
2

Voiko STU-inserttiä käyttämällä tosiaan oppia jotain?

Tämä insertti on tosiaan suunniteltu oman seksuaalisen kestävyyden treenaamiseen. Siksi sen sisätekstuuri on niin “tylsä”, täynnä vain samaa symmetristä pinnanmuotoa. Kyse on kuitenkin siitä, että insertillä harjoittelun on oltava mahdollisimman helposti toistettavissa ja siksi tekstuurissa ei voi olla esimerkiksi useita erilaisia elementtejä.

Stamina Training Unitin kanssa voi toki harjoittaa itsessä monenlaisia asioita tai ihan vain nautiskella huimista kyydeista, mutta se yksi ja tärkein taito, jonka tämän insertin avulla opit on reunalla pysymisen taito eli edging. Insertti on niin tehokas ja niin stimuloiva, että sen kanssa runkkaaminen ei kestä muutamaa minuttia pitempään. Muutaman käyttökerran jälkeen alat huomata niitä tuntemuksia kehossasi, jotka ilmoittavat tulevasta orgasmista. Aluksi tämä saattaa tuntua vaikealta ja epämääräiseltä, mutta pian pystyt jo tarkkaan huomaamaan ne kihelmöinnit ja tuntemukset, jotka edeltävät orgasmia ja pystyt vielä jopa sanomaan, että kuinka lähellä tulemista olet. Treenaamalla STU:n kanssa opit siis kuuntelemaan kehoasi paremmin.

Kun alat tunnistamaan oman kehosi tuntemuksia tarkemmin, kykenet “kulkemaan lähemmäs reunaa” eli toisin sanoen, pystyt jatkamaan runkkaamista lähemmäs tulemista, mutta pystyt silti viime hetkellä rauhoittamaan tilanteen ja pitkittämään nautintoasi. Kyse ei ole pelkästään nautinnon pitkittämisestä, vaan myös nautinnon kasvattamisesta. Tulemisen pitkittäminen on yksi niistä ikivanhoista opeista, joista meille kerrotaan tantraseksin oppaissa.

Siis sen lisäksi, että pystyt tyydyttämään kumppanisi huomattavasti paremmin, myös sinun omat orgasmisi tuntuvat moninkertaisesti voimakkaammilta. Olisiko tässä jo riittävästi syytä hankkia STU?

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.