Sex In A Can – Sukit Draft Mini Swallow

Sukit Draft on Sex In A Can -tuotesarjan ns. Mini Swallow -insertti eli suun muotoon muotoiltu fleshlight. Insertti on sisätekstuuriltaan hyvin samankaltainen kuin Fleshlight Girls -sarjan suu, mutta selvästi pienempikokoinen.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Mini-Swallow on tiukka tekosuu

Siinä missä perinteinen Girls Swallow kanava on 19 senttiä pitkä, on Mini Swallow vain 17 senttinen. Insertin halkaisija on tosin samanlainen kuin alkuperäisessä versiossa: Keskiosissa noin 15-20 milliä ja tiukassa loppuosassa vain 10 milliä.

Heti Sukit Draft -tekopillun suulla on renkaan muotoon aseteltuna kuusi kulmikasta nystyrää, joita seuraa pitkä sarja lähekkäin aseteltuja juomuja. Juomujen jälkeen insertti levenee hetkellisesti laajemmaksi kammioksi, josta kikkeli jatkaa matkaansa muutamien muhkujen kautta peräosan todella tiukkaan 10 mm onkaloon.

Koska kyseessä on Sex In A Can -sarjan tuote, Sukit Draft on ulkoisesti aivan kaljatölkin muotoinen ja näköinen. Kun tuotetta ei käytetä runkkaamiseen, voidaan se sulkea molemmista päistä kierrettävillä kansilla – jolloin kukaan ei huomaa, että kyseessä on oikeasti tekopillu.

Insertin sisäosan lyhentäminen on mahdollistanut sen, että myös tavallisella 13-16 senttisellä kullilla varustettu mies yltää tiukkaan perään. Siksi MINI on monelle paljon mieluisampi valinta kuin perinteinen Swallow, joka pituudestaan johtuen soveltuu paremmin pitkämunaisille. Minissä tiukka takakanava alkaa jo 11 sentin kohdalla.

Sukit Draft Mini-Swallow Fleshlight tuottaa hurmiollisen paineen ja imun koko peniksen pituudelta. Alun juomut antavat paikallista hierontaa, joka jatkuu koko varren mitalta tunkeutuessasi yhä syvemmälle Sukitin suuhun. Kun kulli saavuttaa lopun tiukan osion, on paine jo erittäin nautinnollinen.

Edestakaisen liikkeen ansiosta juomut, nystyt ja tiukat “aukot” tuottavat erittäin monipuolisen stimulaation, joka usein johtaa voimakkaaseen ja syvään orgasmiin.

Vaikka Mini-Swallow on saman levyinen sisältä kuin perinteinen Swallow-fleshlight, on tässä versiossa tiukkuuden tunne kovempi. Syy löytyy yksinkertaisesti paketoinnista: Ulkoisesti pienempi Sukit Draft ei anna niin paljon periksi kuin Girls-tekopillu ja täten puristusvoima on suurempi.

Vastaavasti Sex In A Can Sukit Draftin tuottama imuvoima on heikompi kuin perinteisessä suutekopillussa.

Puhdistaminen

Sukitin puhdistaminen on suhteellisen helppoa. Käännä tuotteen sisäpuoli ulos ja puhdista kaikki sperman ja liukuvoiteen jäänteet pois. Kuivuminen vie tavallisesti noin 3-5 tuntia. Voit nopeuttaa kuivumista kuivaamalla pinnat pyyhkeellä heti pesun jälkeen.

Sukit Draft Fleshlight yhteenveto

Sex In A Can Sukit Draft Mini Swallow Fleshlight (nimihirviö) on tiukka ja nautinnollinen tekopillu, jonka tiukkuus ja monipuolinen stimulaatio tuottaa syviä ja pitkäkestoisia orgasmeja.

Tuote soveltuu erinomaisesti pienemmille ja normaalin kokoisille kulleille aina alle 10 senttisistä sinne 16-18 senttiin asti. Tätä suuremmat kikkelit saattavat kokea Sukit Draftin puristusvoiman jo liian kovaksi.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.