Sex In A Can – Succu Dry Fleshlight

Hui helvetti! Succu Dry on todella pelottavan näköinen Sex In A Can -tekopillu!

Tätä vain Sex In A Can -tuoteperheeseen valmistettua fleshlight-inserttiä koristavat isot vampyyrin hampaat, jotka tunkevat “runkkaustölkistä” vahvasti ulos. Vaikka Succua alettiin alun perin valmistaa pelkkänä hauskana Halloween-erikoistuotteena, on se nyt myynnissä ympäri maailmaa ja sitä tuotetaan vuosittain tuhansittain.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Succu Dry – muna vampyyrin suuhun

Kaikkein silmäänpistävin (toivottavasti ei kirjaimellisesti) osa Succua Dry:ta ovat tietysti sen hampaat. Ainakaan meissä tuon kokoiset jättihampaat eivät ihan ensimmäisenä tuo mieleen nautinnollista suihinottoa – mutta kukin tyylillään. Onneksi Succu Dry Fleshlight ei oikeasti pure, ja se jopa tuntuu ihan oikean ihmisen silkinpehmeältä iholta.

Masturbointi ei satu, vaikka hampaat ovatkin pelottavat.

Succun sisäkanava on saanut hauskan lisänimen “The Fang”, joka vapaasti suomentaen olisi “Torahammas”. Insertillä on pituutta yhteensä 17,5 senttiä – siis hieman vähemmän kuin perinteisillä flesuilla (22,5 cm).

Insertti on sisältä 18 milliä leveä ja täten yksi Sex In A Can -sarjan leveimmistä. Sisäpintaa koristavat 7 milliä korkeat nystyrät, jotka kapenevat kärkeään kohti. Nystyt on aseteltu tasaisin välimatkoin koko insertin matkalle. Siinä missä useimmissa Girls ja Originals -sarjojen tekopilluissa nystyt ovat hieman kallellaan, Succu Dry:ssa ne on asetettu täysin suoraan kulmaan kanavan kulkusuuntaa vastaan.

Vaikka sitä ei heti uskoisi, on tunne peniksen ympärillä kuitenkin fantastinen. Nystyrät ovat pehmeitä ja täysin harmittomia ja täten penetroituminen tuntuu oikeastaan eräänlaiseen “pehmeään risukkoon” tunkeutumiselta. Stimulaatio on erittäin kokonaisvaltainen ja kasvaa sitä vahvemmaksi mitä syvemmälle inserttiin peniksen työntää. Kun saavutat pohjan, hyväilevät nystyrät lähes koko peniksesi vartta ja hierovat sen päätä erittäin nautinnollisesti. Edestakainen liike saa nystyrät pehmeästi pyörimään kullin pinnalla. Koska “painepisteitä” on niin useita, lopputulos on erittäin hyvä.

Kuten muutkin Sex In A Can -sarjan tekopillut, myös Succu Dry Fleshlight on tiukka kuin neitsyen pillu. Suurta vaihtelua paineessa ja tiukkuudessa ei esiinny, vaan insertti tuottaa käytännössä hyvin samankaltaisen tuntuman koko peniksen pituudelle.

Koska Succu Dry on sisältä leveä ja nystyjen väliin jää paljon tyhjää tilaa, sen tuottama imuefekti on selvästi Sex In A Can -sarjan vahvin ja paras.

Puhdistaminen

Succu Dry:n puhdistamiseen kannattaa varata aikaa, sillä nystyröiden väleihin tarttuu helposti sekä sperma- että liukuvoidejäänteitä. Suosittelemme aina käytön jälkeen kääntämään tuotteen sisäosat ulos ja pesemään kaikki pinnat huolellisesti. Vampyyripillu kuivuu noin 3-4 tunnissa. Voit nopeuttaa kuivumista pyyhkimällä tuotteen heti pesun jälkeen pyyhkeellä.

Succu Dry Flesglight yhteenveto

Sex In A Can Succu Dry Fleshlight on erilainen kokemus. Sen nystyrät hierovat penistä eteerisen kauniilla tavalla ja upea tiukkuus ja imuefekti tuottavat todella syvää nautintoa. Vaikka tämän masturbaattorin ulkonäkö ei meitä kiihottanut, oli testiajon lopputuloksena huippuhyvä orgasmi.

Jos et pelkää tunkea munaasi vampyyrin suuhun, Succu Dry on pakko-ostos!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.