Sex In A Can O’Doyle’s Stout Mini-Forbidden

O’Doyle’s Stout on Sex In A Can -tuoteperheen ns. anaali- eli Forbidden-insertti. Se on kooltaan kuitenkin pienempi kuin Fleshlight Girls -sarjan anaali-insertti ja tunnetaankin siksi nimellä Mini-Forbidden.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Mini-Fordbidden on supertiukka peräaukko!

Kokoerokin tulee vain pituudesta. Mini-Forbidden on vain 17,5 senttiä pitkä, kun taas alkuperäinen tekoperse-Fleshlight on 22,5 senttinen. Molemmissa inserteissä sisäosan halkaisija on sama: Se alkaa 10 mm tiukalla sisääntulolla ja jatkuu tästä 12-14 milliä leveänä sileänä kanavana, joka kiemurtelee kauniin käärmemäisesti. Sisääntulo on juomutettu – mikä on ehdottoman tärkeää oikean tuntuisen peräaukon fiiliksen luomiseksi.

Koska peräaukkosisäänmeno on erittäin tiukka – vain 5 milliä leveä – tulee ensimmäisestä penetroitumisesta erittäin tiukk tuntuma, joka on vielä paljon vahvempi kuin alkuperäisessä Forbiddenissa. O’Doyle’s Stout on ulkoisilta mitoiltaan Girls-sisartaan paljon pienempi ja täten sisäkanavan ja ulkopinnan väliin jää paljon vähemmän pehmeää Real Feel Skin -materiaalia. Sex In A Canin ulkoreuna ei anna periksi ja täten lopputulos on aivan tajunnanräjäyttävän tiukka.

Tiukkuus on samaa tasoa kuin veisi nuorelta tytöltä perseneitsyyden.

Tiukkuuden myötä kulli puristuu vahvasti vasten alun juomuja. Kun terska ehtii käärmemäiseen lopputunneliin, puristuvat juomut vahvasti peniksen varren ympärille. Kuten varmasti tiedät, on oikeassa persereiässäkin lihaksia, jotka ovat rengasmaisen tuntuisia kullin ympärillä – O’Doyle’s Stout tuntuu aivan siltä!

Terskan ympärillä paineen tunne vähenee, kun ehdit juomutetun alun läpi. Onneksi seuraavan osan sileä osuus tuntuu aivan yhtä hyvältä. Koska sileä kanava on käärmemäisesti muotoiltu, penis painautuu vuorotellen insertin ylä- ja alareunoihin luoden hyvän ja vaihtelevan paineen koko peniksen mitalle. Oikeastaan Sex In A Can Mini-Fordbidden tuntuu muuten aivan samalta kuin Forbidden Fleshlight, ainoastaan tiukemmalta.

Samaan syssyyn todettakoon, että Minin tuottama imu on heikompi kuin isosisko-Forbiddenillä. Syy lienee lyhyemmässä kanavassa, jonne ei yksinkertaisesti kehity riittävää alipainetta tehokkaaseen imuun. Älä silti ymmärrä väärin: Tiukkuuden myötä runkkaus on O’Doyle’s Stoutilla yhtä turmiollisen hyvän tuntuitsta.

Puhdistaminen

Sex In A Can tekopillut on helppo pestä ja puhdistaa: Käännä sisäosa ulos ja huuhtele ja pese pois kaikki liukuvoiteen ja sperman jäänteet. O’Doylen kuivuminen vie keskimäärin noin 3-4 tuntia.

O’Doyle’s Stout Mini-Forbidden yhteenveto

Sex In A Can O’Doyle’s Stout Mini-Forbidden Fleshlight on upea ja aidolta tuntuva perseaukko, jolla runkkaaminen on samalla sekä hauskaa että nautinnollista. Tiukkuuden luoma intensiivisyys on vahvempi kuin tavallisessa Forbiddennissä.

Tuotetta voidaan suositella etenkin pienemmille ja keskikokoisille peniksille. Yli 18 senttisellä varustetun miehen kannattaa ennemmin tilata yksi Fleshlight Girls -tuoteperheen perserei’istä, sillä O’Doyle saattaa tuntua tämän kokoisella munalla jo liian tiukalta.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.