Sex In A Can Fleshlight

Etsitkö jotain uutta ja jännää? Oletko ikinä ajatellut tunkevasi kyrpääsi kaljatölkkiin? Nyt se on mahdollissa Fleshlight Sex In A Can -tuoteperheen tekopilluilla!

Pehmeä ja sileä sisäpinta, oikean ihon “Real Feel Superskin” -tuntuma ja päältäpäin kuin kalja- tai siideritölkki. Sex In A Can on masturbaattori, jota jokaisen miehen tulisi kokeilla ainakin kerran eläessään.

1 Sex In A Can tekopillu ei erotu joukosta! Voit pitää sitä kaapissa, hyllyllä tai ottaa matkalle mukaan. Kukaan ei tunnista sitä vaginaksi, vaan kaikki ajattelevat sinun vain säilyttävän tölkkiä kaapissasi.

2 Kätevän kokoinen. SIAC Fleshlight on kooltaan noin 500ml eli puolen litran kaljatölkin kokoinen. Helppo kantaa mukana, kätevä piilottaa – tai halutessaan esitellä hyllyn reunalla.

3 Mielipuolisen hyvää runkkausta. Eri versiot pitävät sisällään eri muotoisia ja tuntuisa tekstuureita, joten voit valita juuri omaan makuusi sopivan tuntuisen SIAC-masturbaattorin.

4 Hauska lahjaidea. Sex In A Can Fleshlight on humoristinen lahja läheiselle miesystävälle tai loistava puheenaihe esimerkiksi polttareihin.

Sex In A Can – aidon tuntuinen tekopillu tölkissä

Rakenteeltaan nämä “runkkaustölkit” ovat samanlaisia kuin perinteiset flesut. Tuotteen ylä- ja alapäässä on kansi ja keskellä aidon tuntuisesta Real Feel Skin -materiaalista valmistettu insertti. Yläpään kannen tarkoitus on suojata tuotetta pölyltä ja lialta, kun sitä ei käytetä – alapään kansi auttaa imu- ja lypsyefektien luomisessa.

Insertti itsessään on helppo poistaa “tölkistä” ja täten voit puhdistaa tuotteen vaivattomasti aina käytön jälkeen. Voit halutessasi myös lämmittää tai jäähdyttää tekopillun ennen penetraatiota aivan uudenlaisten tuntemusten saavuttamiseksi.

Sex In A Can masturbaattorit ovat hieman perinteisiä Fleshlight-tekopilluja pienempiä: Tölkit ovat pituudeltaan 20 senttisiä ja halkaisijaltaan noin 7 senttiä. Näin ollen sisäkanava ei ole aivan yhtä pitkä kuin perinteisissä fleshlighteissa, mutta riittää silti hyvin isompimunaisellekin miehelle. Silti parhaat käyttäjäkokemukset tulevat yleensä miehiltä, joilla on keskiverto kikkeli (15 sentin molemmin puolin). He yltävät Sex In A Can -tekopilluissa syvälle asti, mutta eivät osu vielä takaseinämään. Tavallisten Fleshlight tai Fleshlight Girls -tuotteiden kohdalla 15 sentin kullilla yltää noin 2/3 sisälle ja perään jää runsaasti tilaa.

Koska halkaisija on pienempi, on paineen tunne tavallisesti perinteistä tekopillua kovempi. Tiukkuus ei ole huono asia, vaan tuottaa todella nautinnollisia orgasmeja!

Valinnanvaraa ei runsaasti

Ainut suuri puute Sex In A Can fleshlighteissa on sisäänmenoaukkojen valikoima – tai oikeastaan sen puute. Siinä missä Fleshlight Girls -perheeseen kuuluvissa tuotteissa kymmenittäin eri huulia, suita ja peräaukkoja jos jonkinmoisia – SIAC-tekopilluista on jokaisesta vain yksi versio: Yksi suu, yksi pillu, yksi vampyyri ja yksi peräaukko.

Pientä ongelmaa voi aiheuttaa myös selvän kädensijan puuttuminen. Koska tölkit perinteisesti ovat pyöreitä ja sileitä, voi masturbaattorin ulkopinta olla ajoittain erittäin liukas. Jos tuote ei pysy kädessäsi kunnolla, kuivaa sekä kätesi että tuotteesi nenäliinaan ja talouspaperiin – ja jatka runkkaamista.

Sex In A Can – hyvät orgasmit & hauska lahja

Sex In A Can Fleshlight on hauska lahja, hyvä runkkausväline ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Se on omalla tavallaan erilainen kuin Girls-tekopillut, mutta tarjoaa etenkin keskivertomunille nautinnolliset kyydit.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.