Flight by Fleshlight – Pilot

Pilot on se ensimmäinen insertti jättimenestyneessä Flight-sarjassa, jonka menestys on paljolti juuri Pilotin ansiota. Pilot todellakin on äärimmäisen hyvä insertti, ja syy tähän on ilmiselvä: Pilot-insertti on typistetty versio yhdestä kaikkien aikojen parhaimmasta Fleshlightista Stoyan Destroyasta. Pilotin sisätekstuurista käytetäänkin nimitystä Mini-Destroya.

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

Mini-Destroya

Inserttiä on lyhennetty parilla sentillä alkuperäisestä Destroya-mallista. Nyt myös normaalikokoiset miehet pääsevät nauttimaan Stoyan intensiivisestä pillusta, koska kaikki pintatekstuurit ovat nyt lähempänä suuaukkoa ja siten paremmin saavutettavissa.

Miltä Flight Pilot tuntuu?

Insertti alkaa Flight-sarjan tyypillisillä turbiinin näköisillä häpyhuulilla. Tai eihän ne varsinaisesti häpyhuulia ole vaan muistuttavat enemmän Pure Orificea. Sisätekstuuri muistuttaa huomattavan paljon Destroyan lihatunnelia. Pisteliästä kohdennettua stimulaatiota on tarjolla koko peniksen pituudelta kaikilta suunnilta. Insertti on myös hyvin tiukka, joten puristavaa stimulaatiota on riittämiin. Ainoa huilipaikka on aivan insertin kärjessä, ja tämä onkin hyvä asia, koska tarjolla on sen verran kovaa kyytiä, että lastin lennättäminen on koko ajan todella lähellä. Alipaine on hieman pienempi kuin tavallisessa Destroya-insertissä, koska Mini-Destroya on sisätiloiltaan hieman pienempi, eikä alipainetta siksi pääse muodostumaan yhtä paljon.

Puhdistaminen ja kuivaus

Puhdistaminen on suhteellisen aikaa vievä prosessi, koska insertin tunneli on suhteellisen tiukka ja pinnanmuotoja riittää todella paljon. Samasta syystä myös kuivumisaika on suhteellisen pitkä, jopa 5-6 tuntia.

Yhteenveto

Flight by Fleshlight Pilot on todella intensiivinen insertti, joka tarjoaa reilusti stimulaatiota ja painetta penikseen. Mini-Destroya tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden keskikokoisille miehille nauttia yhdestä parhaimmasta insertistä. Pilot ei todellakaan ole mikään pitkien sessioiden Flesu, jonka kanssa pystyy ottamaan rauhallisesti. Vaan kyseessä on todella intensiivinen pikapanoihin sopiva insertti. Voidaan jopa sanoa, että Mini-Destroya on parempi kuin edeltäjänsä, koska se tarjoaa reilusti tiukempaa ja intensiivisempää kyytiä. Jos kullisi on yli 15-16 senttiä, kannattaa kuitenkin hankkia Stoyan nimikkoinsertti Detroya.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.