Flight by Fleshlight

Flight on yksi Fleshlightin uusimmista tuttavuuksista. Se toteuttaa samaa periaatetta perinteisten flesujen kanssa eli aivan aidolta iholta tuntuva insertti taskulampulta näyttävän kotelon sisällä. Mutta muutamia asioita on kehitetty merkittävästi. Ensimmäinen asia, jonka Fleshlight Flightista huomaa on sen ällistyttävän tyylikäs ulkoasu. Se on todellinen huippudesignin ilmentymä. Toinen asia, joka käy heti kättelyssä ilmi, on Flightin pienempi koko.

Siinä missä tavanomaiset Flesut ovat noin 25 senttisiä (insertti noin 22 senttiä), on Flight huomattavasti pienempi.

Sen mitta on ”vain” 19 senttiä ja insertin mitta 17 senttiä. Myöskin Flightin kotelon leveys on kaventunut muutamalla sentillä perinteisestä 10:stä seitsemään senttiin.

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

Insertit

Flight by Fleshlight -sarjaan kuuluu kaksi inserttiä, joista ensimmäisenä julkaistu Pilot-insertti on ollut todellinen menestys. Se on hieman lyhennetty ja modifioitu versio Destroya-insertistä, joka puolestaan on yksi myydyimmistä inserteistä ikinä. Pilotin insertti kulkeekin nimellä Mini-Destroya. Pilotin lisäksi tarjolla on myös Instructor-insertti, joka ei ole niin intensiivinen kuin Pilot ja sen kanssa pystyy tekemään huomattavasti pitemmän session kuin äärimmäisen intensiivisellä Pilotlla.

Kätevä ja huomaamaton Flight by Fleshlight

Flight tuntuu kädessä todella mukavan pieneltä ja kätevältä. Sen lisäksi, että se sopii erinomaisesti niille miehille, joilla on keskimääräistä pienemmät kädet, on Flightia myös kätevä kuljettaa reissussa mukana. Todella kompaktin kokonsa myötä Flight mahtuu pieneenkin tilaan ja kulkee mukavasti ja huomaamattomasti mukana missä vain.

Vaikka alkuperäinen Fleshlight olikin suunniteltu näyttämään taskulampulta nimenomaan huomaamattomuuden takia, on tämä piirre viety Flightissa aivan uudelle asteelle. Ensinnäkin se näyttää nykyaikaiselta ja tyylikkäältä taskulampulta sekä toiseksi, se on pienempi ja siksi huomaamattomampi. Jokainen Flightin piirre on suunniteltu sen diskreettisyyttä silmällä pitäen.

Flight – läpinäkyvä insertti

Entistä tyylikkäämmiksi Flight-sarjan insertit tekee se, että ne ovat läpinäkyviä. Ne ovat miltei pigmentittömiä, hieman sinertäviä, mutta läpinäkyviä. Periaatteessa siis pystyisit seuraamaan peniksesi liikkeitä insertin sisällä, jos myös Flightin kotelo olisi läpinäkyvä. Tässä vaiheessa kuitenkin valittavana on kaksi värivaihtoehtoa kotelolle: valkoinen tai musta. Mutta läpinäkyvä mattapintainen insertti korostaa entisestäänkin tuotteen designia ja laatua sekä saattaa lisätä huomaamattomuutta. Ainakaan insertin suuaukko ei ole paljastavan pinkki.

Lisäksi diskreettiyttä lisää se, että Flightin huulissa ei ole käytetty häpyhuulia, anusta tai huulia. Sen sijaan insertin kärjessä on lentokoneen turbiinin näköinen pyörre, jonka keskellä on penetroitava reikä. Koko tuotesarja on saanut nimensä tästä upean näköisestä muodosta. Näistä “pyörrehuulista” käytetään nimitystä Pure Orifice eli puhdas tai pelkkä kehon aukko.

Flight – huippudesign-kotelo

Täysin uusittu kotelo näyttää todella hyvältä ja tuntuu sopivalta pieneenkin nyrkkiin. Se ei ole kuitenkaan tarkoitettu pienikätisille, vaan sopii erinomaisesti useimmille. Kotelo on perusrakenteeltaan samanlainen kuin muutkin Fleshlightit, siinä on avattava korkki molemmissa päissä, joista toinen suoraa insertin suuta sekä toinen säätää alipaineen määrää. Kotelosta on todella miellyttävä pitää kiinni, koska ensinnäkin siihen saa sormet helposti ympärille ja toiseksi kotelon pinta on täynnä pieniä nystyröitä, jotka takaavat erittäin pitävän otteen.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.