Fleshlight Vibro Touch

Vibro on nimensä mukaisesti värisevä Fleshlight. Siinä on siis sen suurin ero kaikkiin muihin Fleshlight-tekopilluihin – se on ainoa laatuaan, joka itsessään värisee.

Värinä on toteutettu niin, että insertin ympärillä on koloja tai taskuja, joihin voi laittaa sisälle värisevän patruunan Fleshlight Vibrating Bullet. Yhteensä insertin ympärille voi laittaa 3 patruunaa, joskin värinää sessioon saa myös pienemmällä määrällä. Vibro on todella kiinnostava Fleshlight, jonka värinäominaisuus tuo aivan uudenlaisia tuntemuksia aktiin.

Vibro Touch on saatavilla seuraavilla huulilla:

  • Pink Lady Touch
  • Pink Butt Touch
KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Fleshlight Vibron käyttö

Vibron käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit itse valita, että kuinka monta värinäpatruunaa sijoitat insertin sisälle. Kytket vain patrunoiden värinän ensin päälle, niiden pääsät löytyvästä nappulasta ja sen jälkeen sijoitat patit insertin taskuihin sisälle. Nyt sinulla on värisevä insertti, jonka voit laittaa takaisin koteloon ja aloittaa session. Simple!

Jos haluat tutustua Fleshlightin käyttöön tarkemmin, voit lukaista flesun käyttöoppaamme.

Tekstuuri – Vibro Touch

Vibron insertin sisäpinnan tekstruutin nimi on Vibro Touch. Lihatunneli on tiukkuudeltaa semi, joten jos haet äärimmäisen tiukkaa pillua saatat pettyä. Mutta kiinnostavaksi insertin tekee se, että sen tekstuuri on varsin erikoinen. Koko sisäpinta on noin puolen sentin mittaisten nystyröiden peitossa, jotka eivät ole tavanomaiseen tapaan 90 asteen kulmassa suhteesäs seinämään, vaan erikoisesti 45 asteen kulmassa. Ne ovat kallellaan poispäin suuaukosta, joten nystyrät tuovat hyvin erityislaatuisen hierovan paineen penikseen poisvedon aikana.

Vibro Touch tuntemukset

Aloitetaan tutkiskelut värinästä. Värinä on ehdottomasti mukava lisä Fleshlightiin, se tuo aivan uudenlaisia tuntemuksia, joita ei muilla keinoin oikein saa aikaiseksi. Värinä on siis plussaa! Pienenä miinuksena on kuitenkin se, että värinä ei ole kovinkaan voimakas – potkua löytyy jonkin verran, mutta se toimii lähinnä vain lisämausteena tavanomaiseen runkkaussessioon. Värinä itsessään ei juuri riitä, vaan tarvitaan myös muuta liikettä.

Insertin sisäpinta on todella miellyttävä. Siinä on 45-asteen kulmassa olevia nystyröitä, jotka tuovat vastapainetta penikseen. Tämä tuntuu siltä kuin nystyrät pitäisivät kiinni kullistasi, kun vedät ulos. Erinomainen ja hieman omituinen hierova tunne. Tähän vastaanpanemiseen kun liitetään vibron suhteellisen suuri alipaine, saadaan aikaiseksi varsin ronskilla tavalla miellyttävä tuntuma ulosvetoon.

Fleshlight Vibrating Bullets

Yksi pieni huomio täytyy tehdä värinäpatruunoista. Ne asennetaan insertin etuosaan suuaukon ympärille, joten suuaukosta tulee patruunoiden myötä huomattavan tiukka. Insertti ei lähtökohtaisesti ole kovinkaan tiukka, mutta patruunat lisäävät tiukkuutta merkittävästi, joten isokullisten miesten saattaa olla hieman epämiellyttävää penetroida kolmen patruunan kanssa. Toki tientenkin on vaihtoehtona se, että käyttää vain kahta tai yhtä patruunaa, mutta silloin värinä jää hyvin vähäiseksi.

Pesu ja kuivaus: sisäpinnan tekstuuri on sen verran tiivistä ja suurta, että puhdistettavaa pinta-alaa on merkittävän paljon. Tämä tekee pesemisestä hieman hidasta. Samasta syystä myös kuivumisaika on varsin pitkä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.