Fleshlight Wonder Wave

Wonder Wave Fleshlight Originals inserttiWonder Wave kuuluu Fleshlight Originals-sarjaan.

Wonder Wave on nimensä mukaisesti aikamoinen stimulaation aallokko. Koko insertin sisäpinta on juovitettu tasaisin välein toistuvilla aaltomaisilla kohoumilla. Lihatunnelin halkaisija on 20 millin luokkaa, joten se on suurin piirtein samaa tasoa Originalin kanssa.

Tarjolla olevat huuliversiot:

  • Pink Lady
  • Pink Mouth
  • Pink Butt
  • Pink Cheeks

Wonder Wave tuntuma ja käyttö

On varmasti sanomattakin selvää, että tämän insertin erikoisuus perustuu aaltomaiseen kuviointiin. Miltä aallokko tuntuu? Aallot tuntuvat peniksen läpi kulkevilta paineaalloilta. Ehkä olisi parempi kuvata aallokkoa niin, että tuntuu kuin penetroituisi pilluun useita kertoja saman työnnön aikana. Jokainen aalto antaa pienen, mutta selkeän vastuksen työnnölle, joka tuntuu peniksen kärjessä upealta. On todella miellyttävää edetä tässä aallokossa.

Insertin sisätila on sen verran suuri, että myös alipainetta syntyy mukavasti. Taakse vetäessä Fleshlightin imuteho tuntuu vahvana erityisesti peniksen kärjessä.

Wonder Wave ei ole se kaikkein intensiivisin vaihtoehto, mutta se tarjoaa todella omanlaisensa miellyttävän kyydin. Wonder Wave sopii erityisesti niille, jotka haluavat session kestävän pitempään ja haluavat tasapainoilla orgasmin partaalla pitkään. Tällä insertillä se onnistuu.

Wonder Wave pesu ja kuivaus

Wonder Wave on sisätilaltaan suhteellisen suuri insertti, joten sen peseminen onnistuu melko helposti. Mällit ja liukkarit saattavat hieman tarttua aallokkoon, mutta runsaalla kylmällä vedellä lähtee kyllä nopeasti. Systemaattinen tekstuuri on helppo puhdistaa ja voi olla varma, ettei likaisia kohtia jää. Joissain oppaissa neuvotaan kääntämään insertti ylösalaisin, mutta en missään nimessä suosittele tätä. Vaikka insertti ei vahingoittuisikaan tästä, saattaa se merkittävästi lyhentää käyttöikää, joka muuten olisi kymmeniä vuosia.

Kuivuminen on suhteellisen nopeaa tilavasta lihatunnelista johtuen. Pidä kuitenkin huoli siitä, että insertti on kunnolla kuivunut myös aaltojen välistä ennen kuin laitat sitä takaisin koteloon.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.