Fleshlight Vortex

Vortex kuuluu Fleshlight Originals-sarjaan.

Vortex Fleshlight Originals inserttiOriginals-sarjan ensimmäinen jäsen, aito ja alkuperäinen Original Pink Lady julkaistiin markkinoille vuonna 1998. Vortex-insertin tarina alkaa kymmenen vuotta tämän jälkeen eli vuodesta 2008. Vuoden 2008 loppukesästä ILF (eli flesujen suunnittelusta ja merkkinoinnista vastaa yritys) julkaisi uuden insertin nimeltään Alien. Alien-inserttiä oli myynnissä vain rajoitetun ajan, koska se oli ns. Special Limited -versio. Alien insertti oli hätkähdyttävä: ulkohuulina oli ulkoavaruuden asukkaan häpyhuulet ja lihatunnelin sisäpinnan tekstuuri oli nimeltään Vortex ja muistutti salaperäisen alienpillun sisätiloja.

Alien-insertin (versio 1) myynti loppui ajallaan, kun kaikki rajoitetun erän kappaleet oli saatu myytyä. Mutta Vortex-sisäpinta osoittautui niin äärimmäisen suosituksi Fleshlightien käyttäjien keskuudessa, että se päätettiin julkaista uudelleen omana itsenään.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Vortex-inserttiä on saatavilla seuraavilla huulilla:

  • Pink Lady
  • Pink Mouth
  • Pink Butt
  • Pink Cheeks
  • Joillakin Fleshlight Girls EU -tyttöjen häpyhuulilla

Fleshlight Vortex tuntuma ja käyttö

Vortex-insertti poikkeaa merkittävästi kaikista muista Originals-sarjan inserteistä. Se koostuu neljästä suuresta kammiosta, joiden läpi penis kulkee penetroidessaan lihatunnelia. Itse lihatunneli on semitiukka 17 milliä, mutta kammioiden ahtaimmissa kohdissa eli alku- ja loppupäässä tiukkuutta löytyy aivan eri tavalla: niissä tunnelin halkaisija on vain 12 milliä. Varsinainen tekstuuri insertissä on omalaatuinen: se on kuinkin siksakkina rinnakkain eteneviä juovia, jotka yhdessä hierovat penistä kaikilta sivuilta. Siksakki tuntuu todella hienolta.

Vortex tuntuu todella mielenkiintoiselta. Se poikkeaa monista inserteistä siinä, että tekstuurin pinnanmuodot on harvinaisen selkeitä ja tunnistettavia. Lihatunnelin isot n. 4 sentin pituiset kammiot tuntuvat selkeästi peniksen varressa sekä ennen kaikkea peniksen kärjessä. Tiukkuudeltaan kammioiden suut ovat todella ahtaita mutta venyviä, joten ne hierovat penistä erinomaisella voimakkuudella. Samalla kun peniksesi kulkee kammiosta toiseen tunnet hieman hienostuneemman jatkuvan stimulaation. Se aiheutuu kammion seinämien siksak-kuviosta, jonka aikaansaama tunne on todella out-of-this-world.  Kaiken tämän lisäksi Vortex tarjoaa myös suuren määrän alipainetta ulosvedettäessä. Imu on niin kova, että alienpillun paneminen tuntuu miltei suihinotolta.

Pesu ja puhdistus: peseminen on hieman hankalaa, koska insertin sisäpinnassa on sen verran paljon muotoa ja yksityiskohtaa. Mutta riittävällä määrällä kylmää vettä se saadaan kyllä puhtaaksi alta aikayksikön, tai viimeistään kun auttaa hieman sormilla hieroen. Samasta syystä myös kuivumisaika on suhteellisen pitkä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.