Fleshlight Super Tight

Super Tight Fleshlight Originals inserttiSuper-Tight eli Super-Tiukka Fleshlight on versio ensimmäisestä ja alkuperäisestä Original Pink Ladystä. Supertiukassa on myöskin sileä insertin sisäpinta. Ainoa varsinainen ero on siinä, että Supertiukan lihatunnelin on tiukempi kuin Originalissa. Täsmällisesti sanottuna 5 milliä tiukempi: siinä missä Original oli 20 mm halkaisijaltaan, Superin läpimitta on 0.5 tuumaa eli n. 15mm.

Super-Tight on saatavilla Originalin ulkohuulilla:

  • Pink Lady
  • Pink Mouth
  • Pink Butt
  • Pink Cheeks

Super Tight Fleshlightin käyttö

Viiden millin halkaisijamuutos tuo käyttökokemukseen selvän muutoksen. Insertti antaa selvästi enemmän painetta penikseen kuin Original. Merkillepantavaa on se, että kuinka mukanvalla tavalla insertin reunat painautuvat peniksen varttavasten: tuntuma on todella miellyttävän tiukka.

Vaikka insertti onkin mukavan tiukka, jää se alipaineessa kakkoseksi Originalille. Tiukassa ei vain ole niin paljon tilaa alipaineen muodostumiselle, kuin Originalissa, josta seuraa selvästi heikompi imuteho. Kaikkia ei Flesun imu miellytä, jos kuulut heihin, niin ehkä Super-Tight on sinulle sopiva vaihtoehto.

Insertin peseminen on Originalille tuttuun tapaan erittäin helppoa ja nopeaa. Roippeet lähtevät helposti insertin seinistä ja kuivuminenkin on nopeaa.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.