Fleshlight Super Ribbed

Super Ribbed kuuluu Fleshlight Original-sarjaan, joten sitä on saatavilla seuraavilla huulilla:

  • Pink Lady
  • Pink Mouth
  • Pink Butt
  • Pink Cheeks

Super Ribbed insertin sisäpinta on todella tiivis. Se on täytetty erittäin lähellä toisiaan olevilla suurehkoilla juomuilla, jotka kiertävät koko insertin sisäpinnan ympäri. Juomut jatkuvat koko insertin sisäpinnan matkalta, joten levähdyspaikkaa intensiivisesti penistä hierovilta juomuilta ei ole. Super Ribbed on myös hyvin tiukka: lihatunnelin läpimitta on noin 15 millin luokkaa, joten se on suurin piirtein samoissa lukemissa Super Tightin kanssa.

Super Ribbed tuntuma ja käyttö

Sisäpinnan suuret juomut tuntuvat todella hyvältä peniksen ympärillä! Insertin nimi ei todellakana valehtele: kyse on todella Super-intensiivisestä kokemuksesta. Tiukkuus ja juomut tekevät Ribbedistä todella tehokkaan, eikä ensimmäisillä kerroilla varvin lento kestä kovinkaan kauaa. Stimulaatiota ei yksinkertaisesti pääse pakoon – jatkuvasti (käytännössä millin välein) tulee uusia juomuja, jotka saattavat peniksen aivan hulluuden partaalle. Tällä insertillä terska ei pääse helpolla.

Ensimmäisillä kerroilla kannattaa pitää ihan kunnon taukoja: vedä penis ihan kokonaan ulos flesusta ja anna tilanteen tasaantua hetki. Tahdin hidastaminen ei välttämättä auta tiukassa ja super-juomutetussa lihatunnelissa. Ilman ulosvetoja saattaa huvi loppua kesken liiankin nopeasti.

Tämä insertti kuuluu intensiivisimpien Fleshlightien top-listalle. Sanoisin jopa, että heti STU:n jälkeen jo kakkossijalle. Jos epäröit Stamina Training Unitin hankkimisen kanssa sen intensiivisyyden takia, kannattaa harkita aavistuksen lievempää Super Ribbed inserttiä.

Super Ribbed pesu ja kuivaus

Super Ribbed on erittäin helppo puhdistaa. Juomut ovat tasaisesti koko insertin sisäpinnalla, joten puhdistaminen on järjestelmällistä, eikä ole vaaraa, että unohtaa jonkin kohdan. Juomut eivät myöskään ole kovinkaan syviä, joten veden ruiskuttaminen insertin sisään saa suurimmat roippeet irtoamaan. Loppuviimeistely sormin ja flesu kuivumaan. Kuivuminen ei kestä kovinkaan kauaa, johtuen suhteellisen yksinkertaisesta pintatekstuurista.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.