Fleshlight Speed Bump

Speed Bump kuuluu Fleshlight Originals-sarjaan. Toisin kuin Original- ja Super Tight -tekstuureissa, Speed Bumpissa todella on muotoja. Koko insertin sisäpinta on täpötäynnä 3-4 millin pituisia suuria nystyröitä, jotka hierovat sisään työntyvää penistä varsin mukavasti. Kyseessä onkin melko intensiivisesti stimuloiva insertti, joka on aivan toista maata kuin Original ja Super Tight.

Halkaisijaltaan Speed Bump on 15-17 milliä, joten tiukkuudeltaan se muistuttaa Supertiukkaa. Penetraatio tuntuu kuitenkin täysin erilaiselta hierovien nystyröiden ansiosta.

Saatavilla seuraavat huulet:

  • Pink Lady
  • Pink Mouth
  • Pink Butt
  • Pink Cheeks

Speed Bump – kokemukset ja käyttö

Speed Bump tuntuu läpi koko työnnön varsin tiukalta, mutta insertin sisäpinnan nystyrät tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen. Peniksen kaikille sivuille tulee jatkuvaa stimulaatiota, jota ei pääse pakoon – ei tule hengähdystaukoja. Nystyrät eivät kuitenkaan ole niin jäykkiä tai terhakoita, että ne aiheuttaisivat välittömän orgasmin. Sanoisin, että nystyröiden tai kuhmuroiden antama stimulaatio on melko intensiivistä, mutta ei äärimmäisen. Hienona yksityiskohtana voi mainita sen, että peniksen työntyessä sisälle lihatunneliin voi varressa ja kärjessä tuntea jopa yksittäiset nypylät.

Insertin tuottama imuteho on melko voimakas, muttei sekään mene äärimmäisyyksiin. Alipaineen määrä ei ole aivan yhtä kova kuin esimerkiksi Originalissa, koska insertin sisään jäävä alue on sen verran pienempi.

Speed Bump on erinomainen insertti aloittelijalle. Se tarjoaa selvästi enemmän stimulaatiota kuin Original-malli, mutta on kuitenkin sen verran hellä, ettei ylistimulaation vaaraa ole.

Pesu ja kuivaus. Insertin peseminen on varsin helppoa. Sperma ja liukkari ei tartu kovinkaan pahasti nystyröihin. Nystyröiden järjestys on myös looginen, joten peseminen on helppoa suorittaa kunnolla, eikä pinnalle pääse unohtumaan pesemättömiä kohtia.

Insertti kuivuu ehkä hieman hitaammin kuin Original, koska sisätilaa on vähemmän ja nystyrät tuovat paljon pinta-alaa lisää.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.