Fleshlight Original – aito ja alkuperäinen

Aito ja alkuperäinen Fleshlight-insertti mullisti miesten masturboinnin ilmestyessään vuonna 1998. Fleshlight Original oli tyylikkäämpi, laadukkaampi ja tehokkaampi miesten seksilelu, kuin mikään muu sen ajan markkinoilla olleista erotiikkatuotteista.

Nykypäivänä Originalin insertti eli lihalampun sisäpinnan tekstuuri näyttää varsin tylsältä verrattuna miltei mihin tahansa muuhun Fleshlight-inserttiin. Paremminkin voidaan sanoa, että Originalista miltei puuttuu tekstuuri tyystin. Kyseessä on siis suora onkalo, joka stimuloi penistä vain tiukkuutensa puolesta.

Mutta oltiinpa Originalista mitä mieltä tahansa, niin se on kuitenkin ylivoimaisesti suosituin Fleshlight! Yli 500 000 miestä on sen hankkinut.

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Fleshlight Original -sarja

  • Original Pink Lady (pillu)
  • Original Mouth (suu)
  • Original Butt (anus)
  • Original Cheeks (anus persposkilla)

Fleshlight Original käyttö

Erittäin miellyttävä, tasaisen pehmeä kyyti. Jatkuva hento stimulaatio sopii pitkiin sessioihin. 20mm lihatunneli. Imuteho on erinomainen, koska tasaisessa lihatunnelissa on hyvin tilaa alipaineen muodostumiselle.  Tiukkuuden ja tasaisen paineen ansiosta muistuttaa oikeaa pillua.

Pesu ja kuivaus: Erittäin helppo pestä, koska sisätilat ovat täysin sileät ja suhteellisen tilavat. Kuivuu suhteellisen nopeasti, koska lihatunneli on suhteellisen suuri leveydeltään.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.