Fleshlight Originals -sarja

Originals-sarja on se aito ja alkuperäinen Fleshlight-sarja, joka pitää sisällään useita erinomaisia tekopillu-inserttejä. Originals sarjaan kuuluu:

Nämä insertit poikkeavat toisistaa hyvin paljon ja valinnanvaraa löytyykin todella mukavasti. Originals-sarja on ehdottomasti hyvä paikka aloittaa ensimmäisen Fleshlightin metsästys. Tässä vielä tarkempi esittely kaikista sarjan inserteistä, muista myös lukea kokonaiset arviot inserttien omilta sivuilta!

Fleshlight Original

Fleshlight Original -insertti on se ensimmäinen, aito ja alkuperäinen insertti, joka julkaistiin jo vuonna 1998. Silloin se mullisti täysin sen tavan, jolla miesten oli mahdollista masturboida ja voittokulku on jatkunut tähän päivään saakka. Original-inserttiä on myyty kaikkein eniten Fleshlight-tekopilluista, yli puoli miljoonaa miestä on jo sen hankkinut. Voit lukea lisää Original-insertistä täältä!

Super Tight

Super Tight on nimensä mukaisesti Supertiukka tekopillu. Se on lähestulkoon samanlainen kuin Original, ainoastaan sillä erotuksella, että sen lihatunneli on huomattavasti tiukempi. Voit lukea tarkemman arvostelun Super Tightista täältä!

Speed Bump

Speed Bump on juovitettu insertti, joka sopii erinomaisesti ensimmäiseksi Fleshlightiksi. Se stimuloi hyvin, mutta ei ole äärimmäinen. Imuteho on suuri, mutta ei liian suuri. Tiukkuuttakin löytyy, mutta ei ylenmäärin. Kaikin puolin tämä insertti on erinomainen jokapaikan höylä. Jos hankit vain yhden insertin, on tässä sopiva vaihtoehto. Lue insertin arvostelu kokonaisuudessaan täältä.

Wonder Wave

Wonder Wave sopii maratoonareille. Insertin tarjoama stimulaatio on sen verran hillitty, että tämän tekopillun kanssa kestää pitemmänkin aikaa. Jos olet todellinen nautiskelija, niin tässä on sinulle sopiva Fleshlight. Wonder Wavesta löytyy kuitenkin potkua riittämiin, sillä sen tilava lihatunneli saa aikaan massiivisen alipaineen. Imuteho on kuin itänaapurissa. Lue insertin koko arvostelu täältä.

Super Ribbed

Tämä insertti on todella intensiivisesti stimuloiva. Mahdollisesti jopa se kaikkein intensiivisin. Joillekin tämän insertin tekstuuri voi olla jopa liikaa, eikä sitä juuri suositella ensimmäiseksi Fleshlightiksi. Mutta kokeneemmat runkkarit, joiden terskannuppi on tarpeeksi parkkiintunut, saavat siitä varmasti loistavat kyydit. Lue koko arvostelu täältä!

Vortex

Vortex on yksi suurimmista hiteistä koko Originals-sarjassa, ja se on paljon sanottu, koska kilpailu on todella kovaa. Spiraalin muotoisesti etenevä sisäpinnan tekstuuri on jotain aivan käsittämättömän miellyttävää – jotain joka pitää vain kokea. Eikä Vortexin ominaisuudet jää vain spiraalitekstuuriin, sen imuteho on todella tehokas ja se sopii todella hyvin yhteen insertin muiden ominaisuuksien kanssa. Lue koko arvostelu täältä!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.