Fleshlight Girls – Jessica Drake – Heavenly

Onko Jessica Drake sinun suosikkisi? Hienoa, nyt voit tilata Jessica Draken supertiukan tekopillun vaikka suoraan kotiovellesi.

Nimellä Jessica Drake Heavenly kulkeva fleshlight on jatkoa supertiukkojen flesujen sarjaan. Insertin alkuosa on tavallista tiukempi, kun taas loppupuolisko on taattua fleshlight-kamaa. Heavenly tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka jäivät kaipaamaan Ultra Tight -inserttiä sen valmistuksen lopettamisen jälkeen.

KauppaKaupan arvosanaValikoimissaTilaa netistä
Lotus

Jessica Drake -tekopillu

Insertin sisällä on kuusi eri osaa, joista jokainen on hieman eri tavalla muotoiltu tai nystyröity. Yhdistelmä on supertehokas, kuten Fleshlight Girls -sarjan tuotteet aina ovat.

Kun penetroidut sisään Heavenlyn aukoon, tunnet ensin pehmeän, mutta tiukan hyväilyn. Alussa stimulaatio ei ole vielä kovin syvää, mutta kun pikkuhiljaa liu’ut sisemmäs, huomaat miten tiukka insertti syleilee keppiäsi.

Supertiukan väliosan jälkeen tulee useita eri nystyröityjä kammioita ja tunnet kuinka ne hyväilevät peniksen koko päätä niin yltä, alta kuin sivuilta. Koska kammioiden väliset paine-erot ovat suuret, tunnet insertin eri osissa erilaisen puristuksen. Kuten masturbaatioon kuuluu, voit edestakaisella liikkeellä etsiä itsellesi mieluisimman kammion.

Suuret vaihtelut puristusvoiman välillä tuottavat edestakaiseen liikkeeseen parhaan mahdollisen tuntuman. Tiukan ja kireän pillun ja vaihtelevan helpotuksen välimaastossa Jessica Drake fleshlight takaa turmeltuneen hyvät kyydit.

Tekopillun insertti on suunniteltu niin, että keskivertopeniksellä (n. 15cm) varustettu mies yltää kaikkiin muihin paitsi aivan viimeiseen kammioon. Mikäli haluat tästä tuotteesta kaiken irti, riittää, että olet kovana 13 senttinen. Aivan takimaiseen nurkkaukseen ei toki ole tarkoituskaan yltää, sillä sinne jäävä tyhjä tilaa toimii imupaineen luojana.

Jessica Drake – Lotus, Mini-Lotus, Forbidden & Swallow

Heavenly-insertin lisäksi Jessican huulilla on tarjolla myös muita vaihtoehtoja. Heavenly-tekopillun lisäksi löytyy sekä Lotus että Mini-Lotus -pilluinsertit, joiden häpyhuulet on mallinnettu suoraan Jessica Draken aidoista vastaavista. Lisäksi voit hankkia Draken persereiästä mallinnetun Forbidden-insertin tai huulista mallinnetun Swallow-insertin.

Puhdistus & hoito

Suosittelemme, että käytät riittävästi aikaa Jessica Drake Heavenly tekopillun puhdistamiseen. Mikään ei ole ällöttävämpää kuin edellisen päivän kuivuneet mällit kikkelin nokassa.

Kaikkein tehokkain tapa puhdistaa Jessica Drake Fleshlight on pyöräyttää se ympäri. Näin saat sisäpinnan ulkopuolelle ja voit haalealla vedellä ja puhdistusaineella puhdistaa tekopillun koko mitaltaan.

Koska kyseessä on erittäin tiukka fleshlight, kestää kuivuminenkin tavallista pidempään. Suosittelemme sinua aloittamaan kuivatuksen käsipyyhkeellä, jonka jälkeen tuote kannattaa jättää useammaksi tunniksi kuivumaan.

Yhteenveto

Jessica Drake Heavenly Fleshlight on supertiukka, supersuosittu ja überhyväntuntuinen tekopillu, joka soveltuu hyvin kaikenkokoisille lersseille.

Tiukka puristus ja vahvat paineenvaihtelut tekevät tästä fleslightista erityisen hyvän. Tällä, jos jollain saat kokea neitsyen kireyden.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.