Fleshlight Girls – Tori Black Torrid

Myös Tori Black on saanut oman nimikkotekopillunsa: Torrid-nimeä kantava flesu on upealla tavalla erilainen kuin mikään muu Fleshlight Girls -sarjan tuote.

Koko tekstuuri suunniteltiin alusta loppuun aivan uusiksi. Torrid-tekopillu ei tunnu samalta kuin aikaisemmin kokemasi fleshlightit – ehei! Se on täynnä kanavia, kammioita, isoja nystyjä, pieniä nystyröitä ja pumppaavan fantastista masturbointia.

KauppaKaupan arvosanaValikoimissaTilaa netistä
Lotus, Forbidden
Lotus

Tori Black Torrid on tiukka tekopillu

Torrid Fleshlight Tori Black inserttiFleshlight alkaa 10 millin levyisestä sisäänmenoaukosta, joka on todella tiukka. Tämän jälkeen seuraavat viisi erilaista kammiota, jotka kaikki on eroteltu toisistaan kolmiosaisilla “ovilla”. Nämä “oviaukot” painavat jokainen kullin aina tiukasti vasten tekopillun reunoja.

Ensimmäinen kammio on täynnä hieman kulmikkaan muotoisia nystyröitä, joiden reunat on kuitenkin pyöristetty. Toiseen kammioon siirryttäessä nystyt ovat isompia ja malliltaan puolipallon muotoisia. Nämä ovat tuttuja monista muistakin Girls-tekopilluista.

Kolmannen osion reunoja peittävät kiekkojen muotoiset nystyrät, jotka työntyvät vahvasti vasten penistäsi. Neljännessä kammiossa nystyt ovat kuutiomaisia, mutta selvästi pienempiä ja kauempana toisistaan kuin mitä ensimmäisen kammion kuutiot.

Viides ja viimeinen osio on jälleen pullollaan puolipallon muotoisia nystyröitä – aivan kuten toisessakin osassa – mutta täällä ne on aseteltu hieman eri järjestykseen. Siinä missä ne olivat toisessa limittäin, ovat ne viidennessä enemmän peräkkäin.

Heti sisään työntyessäsi huomaat, että Tori Black Torrid on yksi tiukimmista Fleshlight Girls tekopilluista. Sen tuottama puristusvoima on alussa mahtava, joskin tunne hieman laantuu ensimmäiseen kammioon siirryttäessä. Jokainen “oviaukko” osioiden välissä antaa uuden sykäyksen, aivan kuin olisit penetroitunut vaginaan uudestaan. Kun nämä sykäykset ja kammioiden hierovat nystyrät vuorottelevat, on lopputuloksena erittäin nautinnollinen runkkaussessio, jota pystyy jatkamaan yllättävän pitkään.

Samaan syssyyn voitaneen todeta, että Torridin luoma imu on varsin keskivertoa, mutta riittävän kovaa mahtavaan masturbointiin. Keskikokoisella 15 sentin kullilla pääset suurinpiirtein kolmanteen kanavaan, joten neljännen osan kiekot saattavat jäädä kokematta. Tämä on Fleshlight Girls -pilluille täysin normaalia. Eikä sinällään vähennä Tori Black Torrid -tekopillun kiihottavuutta.

Puhdistaminen

Insertin muodosta johtuen sen sisään kertyy helposti spermaa ja liukuvoidetta. Paras tapa puhdistaa insertti, on kääntää sen sisäpuoli ulos ja pestä osiot yksi kerrallaan. Koska sisääntulo on tässä pillussa tiukka, kestää kuivuminen noin 4-6 tuntia eli hieman tavallista pidempään. Suosittelemme aloittamaan kuivatuksen pyyhkeillä, jolloin fleshlight on käytettävissä nopeammin.

Torrid tekopillun yhteenveto

Fleshlight Girls Tori Black Torrid on erinomainen tekopillu, joka tarjoaa upean penetroitumisen tunteen jokaisen kammion välissä ja monipisteisen hierovan stimulaation itse kammioissa. Stimulaatio on miellyttävä koko matkalta, mutta ei liian nopea – voit siis tällä flesulla harrastaa myös pitkiä kokoyön mittaisia runkkaussessioita.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.