Fleshlight Girls – Tera Patrick Twista

Tera Patrick Twista Fleshlight on upea spiraalin muotoinen tekopillu, joka tuottaa syvän puristavan ja hierovan tunteen koko kulliin aina kärjestä juureen alle, päälle ja sivuille – siis aivan joka puolelle!

KauppaKaupan arvosanaValikoimissaTilaa netistä
Lotus, Forbidden, Swallow
Lotus

Tera Patrick lypsää sinut kuiviin

Twista Fleshlight insertti Tera PatrickInsertin sisäkanava vaihtelee leveydeltään 12 millistä aina 18 milliin. Leveimmiltä osiltaan kyseessä on siis suhteellisen suurikokoinen tekovagina, mutta erityisen muotoilunsa ansiosta tuote sopii niin iso-, keski- kuin pienimunaisille yksilöille.

Mahtava tekstuuri: Suuaukosta pohjaan asti – yksi iso juonne kiertää pillun sisäreunaa spiraalimaisesti. Juonne on noin 5 milliä korkea ja erottuu hyvin niin terskaa kuin kullin vartta vasten.

Spiraali muodostaa insertin sisälle kymmenen keskikokoista kammiota, jotka tiukkenevat loppu kohden.

Koska Twista on ns. “erikoistekstuuri” on sitä saatavilla vain ja ainoastaan upean Tera Patricikin häpyhuulilla. Ja kauniithan ne huulet ovat!

Tunne runkatessa on uskomaton, sillä tunnet spiraalin hyväilevän niin peniksen päätä kuin vartta. Stimulaatio tapahtuu yhtäaikaisesti useassa pisteessä ja paine vaihtelee juuri sopivasti edes-takaisen liikkeen aikana.

Koska kanava tiukentuu loppu kohden, saat lisää puristusta tunkeutumalla sisään aivan juurta myöden. Samalla luot vahvan intensiivisen ja lievästi “kiertävän” imun kanavaan, joka tuntuu kuin sinua lypsettäisiin.

Puhdistaminen

Tämän fleshlightin puhdistaminen on helppoa, sillä laajojen spiraaleiden väleihin jäävä tila on suuri. Lisäksi tuote kuivuu nopeasti, noin 2-4 tunnissa.

Yhteenveto Tera Patrick tekopillusta

Tera Patrick Twista Fleshlight on ehdoton ostos niille, jotka haluavat upean imun kulliinsa. Aivan kuin Tera itse lypsäisi sinut kuiviin!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.