Fleshlight Girls Riley Steele Nipple Alley

Kuvankaunis Riley Steele on saanut ikioman uniikin Nipple Alley tekstuurinsa mahtavaan Riley Steele Fleshlightiin. Nipple Alley pohjautuu Speed Bump -inserttiin, mutta tässä versiossa vauhdikkaiden nystyröiden päällä on nännimäinen pienempi nystyrä, joka kutkuttaa kullia koko penetraation matkalta.

KauppaKaupan arvosanaValikoimissaTilaa netistä
Lotus, Forbidden
Lotus

Riley Steele Fleshlight – intensiivistä runkkausta

Halkaisijaltaan 16-18 milliä, Nipple Alley ei ole kaikkein pienin tekopillu. Se soveltuu silti erinomaisesti niin isoille kuin pienille kulleille, koska tiukkuudella ei nyt ole väliä: Riley Steelen “nännikatu” nimittäin tuottaa kutittavan ja orgastisesti stimuloivan pistelevän tunteen kullin päähän ja varteen.

Stimulaatio on hyvin pistemäistä ja keskittyy pienelle alueelle per “nänni”. Koska näitä muhkuroita on kymmenittäin ja koska kulli tietysti liikkuu fleshlightin sisällä, on lopputulos todella intensiivinen. Kullin jokainen sentti saa jatkuvaa stimulaatiota useista eri suunnista. Koska tuntuma on silti pehmeä, voit halutessasi jatkaa runkkaamista pitkään – vähän kuin STU-inserteillä.

Insertin loppuosaan jää runsaasti tyhjää tilaa – Riley Steele Nipple Alley tekopillu tuottaakin varsin huomattavan määrän imua muutaman minuutin käytön jälkeen.

Puhdistaminen

Puhdistaminen vie jonkin verran aikaa. Nystyröiden runsas määrä ja pienet nyppylät vaativat mielestämme tavallista enemmän huomiota. Koska suuaukko on suhteellisen laaja, kuivuminen on kuitenkin nopeaa.

Yhteenveto

Riley Steele fleshlight tekopillun Nipple Alley tekstuuri todistaa, että koko kullin jatkuva hieronta ja stimulointi on aina nautinta. Suosittelemme tuotetta niille, jotka haluavat hyvää imua, keskivertoa tiukkuutta ja syvälliset orgasmit.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.