Fleshlight Girls – Misty Stone Bump N Grind

Misty Stone Bump N Grind fleshlight on uskomattoman monipuolinen tekopillu, jonka vaihteleva sisätekstuuri tuottaa intensiivisen stimulaation kullin kokoon katsomatta!

Misty Stone Fleshlight on kautta aikojen ensimmäinen tummalla ihonvärillä varustettu tekovagina – ja jo oli aikakin saada vähän väriä tähän maailmaan!

KauppaKaupan arvosanaValikoimissaTilaa netistä
Lotus, Forbidden
Lotus, Forbidden, Swallow

Misty Stone on monipuolinen tekopillu

Tällä hetkellä tummaa Misty Stone pillua on saatavilla vain ja ainoastaan häpyhuulilla, mutta me toivomme kovasti, että tuotantoputkessa on myös Fordbidden-takaporttia ja Swallow-inserttiä.

Bump N Grind insertti on monipuolinen: Sen useat renkaat, nyppylät ja siksakkikuviooidut reunat muodostavat yhteensä 4 erilaista kammioita, joista jokainen tuottaa hieman erilaisen stimulaation. Tuntumat vaihtelevat kätevästi terskan ja peniksen varren väillä siten, että saat aikaiseksi uskomattoman hekumalliset masturbaatiot.

Insertti alkaa 20 x 15 millin kokoisella suoralla ja sileällä kammiolla, joka päättyy muutamaan nyppylärenkaisiin (vähän kuten Speed Bump -insertin seinämillä). Nypytetty osuus on hieman pidempi kuin alun sileä kammio.

Tästä jatketaan kohti laajempaa siksakkikuvioitua kammiota. Kuvio on tuttu Vortex-inserteistä. Misty Stone Bump N Grindissa siksakkikammion koko on noin 40 x 18 milliä ja se päättyy uuteen nyppylöityyn rengasmuodostelmaan.

Seuraava kammio on jälleen siksakkia, mutta tällä kertaa edellistä kammiota pienemmän kokoisena. Aivan insertin lopussa on vielä rivistöllinen nyppyjä. Keskivertopeniksellä (15cm) yllät suurinpiirtein kolmanteen kammioon. Et menetä mitään, vaikka et pohjaan asti yltäisikään – kuviohan vain toistuu syvemmällä samanlaisena, mutta tiukempana.

Muotoilunsa ansiosta Misty Stone fleshlight tuottaa kokonaisvaltaisen stimulaation koko peniksen pituudelta. Siksakit suorastaan halaavat terskaa, kun tunkeudut syvemmälle insertin sisään. Vaihtelevan muotoilun ansiosta stimulaatio on eri kammioissa täysin erilainen.

Koska insertin pohjalle jää tyhjää tilaa, syntyy masturboitaessa vahva imuefekti.

Puhdistaminen

Misty Stone Bump N Grindin puhdistaminen vaatii hieman vaivannäköä. Kammioiden uurteiden ja nystyröiden takia pesuun kannattaa käyttää aikaa. Tuotetta kannattaa kuivattaa noin 3-5 tuntia ennen seuraavaa käyttökertaa.

Bump N Grind yhteenveto

Fiksun muotoilunsa ja siksakin & nystyröiden yhdistelmän myötä Misty Stone Bump N Grind fleshlight tarjoaa todella monipuolisen stimulaation. Runkatessa siirryt helposti kammiosta toiseen ja koet Mistyn ihanan suklaisen pillun koko kauneudessaan.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.