Fleshlight Freaks – Frankenstein

Historia tuntee useita hämäriä tiedemiehiä, jotka ovat yrittäneet herättää kuollutta kehoa henkiin. Tohtori Frankenstein ei – eikä sen paremmin kukaan muukaan – onnistunut parsimaan itselleen vaimoa ja herättämään tätä takaisin eloon. Näin tapahtui vain elokuvissa.

Vain elokuvissa? Ehei, elokuvien lisäksi tehtävässä onnistui myös ILF (eli yritys Fleshlightin takana). Tuloksena syntyi Frankenstein-insertti, joka on osa Fleshlight Freaks -sarjaa.

Frankenstein-insertin rakenne

Heti ensimmäisenä silmään osuu Frankensteinin vaimon kauhu-häpyhuulet, jotka on parsittu kasaan useista osista. Tuloksena on syntynyt karmaiseva kokonaisuus, joka palauttaa mieleen 90-luvun alun plastiikkakirurgian. Tikkien lisäksi huulia ympäröi myös joukko monenlaista ihonlävistäjää. Itse ulkosynnyttimet näyttävät hieman lerpahtaneilta, joten kattauskeen ei selvästikään ole käytetty aivan tuoreita ruumiita. Mutta niin kuin sanonta kuuluu: yksi uusi on parempi kuin viisi vanhaa.

Myös insertin sisäosan tekstuurit on parsittu kasaan useista eri osista. Tunnistettavimmat osat ovat heti insertin kärjessä oleva Lotus-nuppu sekä Torrid-insertistä tuttu kolmi-läppä. Mutta tarjolla on kyllä paljon myös uutta ja ihmeellistä, eikä pelkästään uudelleen henkiin herätettyä kamaa.

Lihatunneli alkaa todella tiukkana (10mm) ja miltei heti eteen tulee Lotus-nuppu, joka toimii tiukkana suuaukkona loppuinserttiin. Lotuksen jälkeen tulee tiukkuudeltaan laajeneva kammio, jonka seinissä koko insertin ympäri kulkee kuusi ohutta ja lähekkäin olevaa kohoumaa. Kohoumien jälkeen tulee Torrid-insertistä lainattu kolmesta lihaläpästä koostuva “kikkelieste”, jonka läpi peniksesi kulkee kuin saluunan ovista. Lopulta päästään varsinaiseen pääkäytävään, jonka seinämissä kulkee neljä siksak-kuviota. Siksakin malliset kohoumat siis hierovat penistä koko insertin loppumatkan.

Miltä Frankenstein-pillu tuntuu?

Insertti on tuntuu pääosin todella tiukalta. Heti alun penetroiminen ja Lotus-nuppu tuntuvat todella tiukoilta peniksen ympärillä. Painetta ja resistanssia löytyy riittämiin. Alkuosan tiukkuuden jälkeen tulee levenevä kohta, joka luo kiinnostavan tunteen. Alussa täytyy tehdä hieman töitä, että peniksen kärki pääsee etenemään pillussa, kunnes yhtäkkiä ilmaantuukin tilaa ja paine kärjessä hellittää. Heti seuraavana kuitenkin peniksesi kimppuun hyökkää Torrid-saluunan ovet, joista pääsee kuitenkin suhteellisen helposti sisään. Torridin kolme lihakimpaletta tuntuvat miellyttäviltä peniksesi varren ympärillä.

Pääkäytävä alkaa Torridin jälkeen ja eron kyllä huomaa. Nyt ollaan todella tiukassa tunnelissa. Loppupuoliskon päällimmäiset tuntemukset ovat tiukkuuden tuoma paine peniksen kärjessä ja varressa sekä siksak-kuvion tuoma melko voimakas stimulaatio peniksen kärjessä.

Insertin sisätila on kuitenkin sen verran tilava, että sinne pääsee syntymään hyvä määrä alipainetta. Imuteho tuntuu vahvana ja toimii hyvin yhteen muiden elementtien kanssa.

Kokonaisuutena täytyy sanoa, että insertissä on useita toisistaan hyvin erottuvia ja toistensa kanssa hyvin yhteen toimivia elementtejä. Kokonaisuus on todella erinomainen.

Pesu ja kuivaus

Frankenstein-insertin peseminen on hieman haastavaa, koska erilaisia tekstuureja ja ahtaita välejä löytyy paljon. Samasta syystä myös kuivumisaika on suhteellisen pitkä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.