Fleshlight Freaks – Drac

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin vampyyrit: True Blood, Teinivampyyri, Tyttäreni on vampyyri, Buffy Vampyyrintappaja, Vampyyripäiväkirjat. TV-sarjoja, joissa on eroottisia vampyyrinaisia, löytyy aivan loputtomiin. Ja miksei löytyisi: kuka meistä ei haluaisi panna seksikästä vampyyriä? Vaikka Draculan morsianta?

Fleshlight julkaisi oman vampyyripillunsa 2011 Halloweenina yhdessä muiden Freak-tuotesarjan inserttien kanssa.

Fleshlight Drac – Vampyyripillun rakenne

Ensimmäinen asia, johon Dracissa kiinnittää huomion on sen erikoiset huulet. Tekovaginan huulet muistuttavat lepakkoa tai ainakin lepakon siipiä. Sisäosat ovat yhtälailla mielenkiintoisia: lihatunnelin halkaisija on reilusti alle 15 milliä, joten nyt puhutaan todella tiukasta tekopimpistä. Koko sisäpinta on päällystetty suurilla 45 asteen kulmassa tunnelin ympäri kulkevilla kohoumilla. Kohoumien välissä edelleen samassa spiraalimuodossa etenee piikki- tai hammasrivistöt. Kyseessä on ehkä ne kuuluisat vampyyrin kulmahampaat, jotka insertin sisäpinnalta pureutuvat kullisi ympärille.

Fleshlight Drac -insertti on koko pituudeltaan samaa rakennetta toistava, joten se sopii erinomaisesti kaiken mittaisille miehille. Lyhytkullisten ei tarvitse pelätä, että jää paitsi parhaista herkuista, koska Drac tarjoaa ne jo heti kättelyssä ja jatkaa samalla linjalla läpi lihatunnelin.

Miltä vampyyrin pillu tuntuu?

Drac tarjoaa todella intensiivisen kokemuksen, joka on hieman samantyylinen kuin Twista-insertissä. Spiraalin muodossa kiertyvät ulokkeet ottavat todella tiiviisti kiinni penikseesi ja saavat aikaan erityisen puristavan tunteen. Painetta ja intensiivistä stimulaatiota on tarjolla jokaisesta suunnasta, joten aikaisen ejakulaation vaara on jo heti alkumetreillä ilmeinen. Spiraaliulokkeiden lisäksi myös hammasmaiset nypylät ovat helposti tunnistettavissa peniksen varren tuntemuksista. Hampaat takaavat sen, että kullisi ei pääse levähtämään hetkeksikään Dracin sisällä.

Insertissä on myös hyvin tilaa alipaineen muodostumiselle. Vampyyripillu todella imee sinut kuivaksi ulosvedon yhteydessä. Imuteho on niin tehokas, että penetraatio alkaa tuntumaan suihinotolta.

Pesu ja kuivaus: insertin sisäpinta on suhteellisen täynnä erilaisia pinnanmuotoja, joten pestävä pinta-ala kasvaa varsin suureksi. Tästä seuraa se, että Drac ei ole kaikkein yksinkertaisin pestävä. Se ei kuitenkaan ole vaikeimmastakaan päästä, koska insertin tekstuuri on systemaattisen säännöllistä ja se on siten helppo puhdistaa järjestelmällisesti, jolloin ei jää likaisia paikkoja. Insertin kuivumisaika on kahdesta neljään tuntia, joten kyse on keskitason kuivumisajasta.

Jos vampyyripillun paneminen miellyttää, kannattaa tutustua myös 2009 Halloweenina julkaistuun Succu Dry -inserttiin. Kyseessä on Sex in a Can -sarjan suihinotto-insertti, joka näyttää aivan vampyyrin huulilta. Jos siis mielit panemisen lisäksi myös suihinottoa vampyyriltä, onnistuu se Succu Dryn kanssa, lue lisää!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.