Fleshlight Freaks – Cyborg

Oletko haaveillut seksirobotista, joka on aina valmis tyydyttämään kaikki tarpeesi? Et ole yksin sillä moni mies on haavaillut omasta naisrobotista ja onpahan niitä yritetty vuosien varrella rakennellakin – tosin vaihtelevalla menestyksellä. Yksi onnistuneimmista on ILF:n 2011 julkaisema kyborgipillu Fleshlight Cyborg.

Cyborg-insertti kuuluu Fleshlight Freaks -sarjaan, johon kuuluu myös seuraavat insertit:

  • Frankenstein
  • Zombie
  • Drac
  • Alien

Kyborgipillun rakenne

Kuten arvata saattaa, kyborgilla eli puoliksi ihmisellä ja puoliksi koneella on hyvin teknologian täyteinen pillu. Heti ensimmäisenä tämä näkyy erittäin upeassa suuaukossa, jonka häpyhuulet näyttävät miltei täydellisiltä, eikä muissakaan teknisissä yksityiskohdissa ole säästelty. Teknologiateema jatkuu myös insertin sisällä: kaikkien lihatunnelin neljän kammion tekstuurit ovat kuin tieteiselokuvasta.

Ensimmäinen kammio on varsin tiukka (12 – 14 milliä). Sen sisällä on taaja kohoumajuovitus, joka toivottaa peniksen tervetulleeksi inserttiin. Toiseen kammioon päästään todella tiukan (10milliä) sisääntulon kautta. Toinen kammio on hieman laveampi (15milliä) ja sen sisäpinnan ylä- ja alapinnassa on pientä uloketta, joka hieroo penistä mukavasti.  Kiinnostavaa on myös se, että kakkoskammion seinämissä kulkee selkeästi jonkinlaiset datajohtimet, joka välittää ehkä tietoa robottipillun toiminnasta.

Kakkos- ja kolmoskammioiden välissä on pitkä ja todella tiukka (10milliä) kanava, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kolmas kammio, joka on insertin suurin, jatkaa kakkosen tapaan samaa tyyliä: sen ala- ja yläpinnassa on ovaaleja ulkonemia, jotka hierovat upeasti peniksen ylä- ja alapintaa. Sivuseinämät ovat kolmoskammiossa täysin ilman tekstuuria. Samoin myös neloskammioon johtava erittäin tiukka kanava on tekstuuriton. Neljäs kammio jatkaa edelleen samaa tyyliä: lattiassa ja katossa on tekstuuria, seinillä ei.

Fleshlight Cyborg – miltä robottipillu tuntuu?

Kuten rakenneselvityksessä kävi ilmi, kyseessä on paikka paikoin todella tiukka insertti. Tiukka puristus peniksen ympärillä onkin se pääasiallinen tuntemus, joka penetroidessa syntyy. Täytyy kuitenkin korostaa sitä, että heti työntövaiheen alussa oleva taaja juomutekstuuri tuntuu erinomaiselta – aivan kuin terska saisi kovakouraista hierontaa. Insertin yksi erikoisuus on se, että kolmessa kammiossa on pääasiassa tekstuuria vain lattiassa ja katossa. Tämä tuntuu todella kiinnostavalta peniksen kärjessä sekä varressa. Seinien tekstuurittomuuden huomaa helposti ja se korostaa vain entisestään lattian ja katon ovaalien ulokkeiden stimulaatiota. Kakkoskammion seinässä kulkeva datajohdin tuntuu myös selvästi peniksen sivuissa. Joissain arvioissa on jopa puhuttu, että tämä johdin tuottaa aivan ennen näkemätöntä nautintoa, jonkalaista mikään muu Fleshlight ei tuota.

Insertissä on myös niin paljon sisätilaa, että sinne pääsee upeasti muodostumaan alipainetta. Imuteho on valtaisa ja robottipillun imu tuo hienon lisän kokonaisnautintoon.

Pesu ja kuivaus: tämän insertin peseminen on pääsääntöisesti hyvin yksinkertaista. Sperman ja liukkarin rämmäleet eivät pääse kovin tiukasti takertumaan insertin sisäpinnan tekstuureihin, joten kaikki lika lähtee helposti irti haalealla vedellä. Insertin kuivumisaika on keskimääräinen pari-kolme tuntia.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.