Fleshlight Freaks – Alien

Haluatko olla oman elämäsi Juhan af Gran? Nyt siihen on todellinen tilaisuus. Hanki Alien Fleshlight ja voit nussia ufoa vaikka joka yö!

Juhan ei ole tosin omien fantasioidensa(?) kanssa yksin, viimeistäänkin Avatar elokuvan myötä on tullut selväksi, että monet miehet mielivät pukille seksikkään muukalaisen kanssa. Alien on ollutkin vuosien mittaan yksi suosituimmista Flesuinserteistä.

Mikä sitten tekee Alieninsertistä ufotekopillun? Ensinnäkin insertti poikkeaa täysin kaikista muista flesareista värinsä puolesta. Alien insertti on sininen ja hieman myös metallinsävyinen eli juuri sen Avatarin ufonaikkosen värinen. Tämän lisäksi insertissä on myös ulkoavaruuden asukin ulkosynnyttimet eli toisin sanoen häpyhuulet ovat kuin toisesta maailmasta. Niissä on jopa kaksi klitorista! Näiden lisäksi myös sisäpinnan tekstuuri on aivan omaa luokkaansa.

Tästä Fleshlightista Juhan af Grankin olisi ylpeä!

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Alien-insertin rakenne

Sisäpinnan tekstuurin nimi on Alien, mutta millainen se on? No, Alien todellakin tarjoaa parasta mahdollista laatua: sisäpinnan tekstuurissa yhdistyy yhteensä kolme aikaisemmin käytettyä ja erinomaiseksi todettua tekstuurityyppiä. Lihakäytävä alkaa ellipsinmuotoisella kammiolla, jonka seinät ovat Vortex-tekstuuria. Tämän jälkeen tulee Lotus-tekstuurin nimikko elementti eli se tiukka (10mm) suuaukko. Kun Lotuksesta on päästy penetroitumaan eteenpäin saavutetaan pääasiallinen lihakäytävä, jonka sisäpinta on täysin peitetty STU- eli Stamina Training Unit -tekstuurin suurilla nypylöillä.

Kyseessä on siis todella mieletön kattaus! Käytännössä Alienissa yhdistyy kolmen(!!!) huippuinsertin parhaat ominaisuudet. Mieletöntä.

  • Vortex
  • Lotus
  • STU

Tuntuma ja käyttö

Ei ole mikään ihme, että tämä insertti tuntuu niin erityisen hyvältä. Yhdistyyhän siinä kolmen insertin kaikki parhaat puolet parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta ennen kun kerron unelma-triosta, haluan mainita Alienin mielettömät häpyhuulet. Ne ovat suhteellisen avonaiset, joten penetroiminen onnistuu todella vaivattomasta ja tuntuu jopa siltä, että tekovagina jopa vetäisi penistäsi puoleensa.

Kun pääset sisälle asti, Alienin sisäosat ottavat peniksesi heti täydellisesti haltuunsa: Vortex-kierteet nappaavat tiukasti kiinni kullistasi ja ennen kuin huomaatkaan olet työntymässä todella tiukkaan Lootuksen nuppuun. Miellyttävä tiukkuuden tunne jatkuu STU-tekstuurissa, jonka tekninen halkaisija on suhteellisen löysä, mutta suuret nystyrät tekevät lihakammiosta huomattavasti tiukemman. Pääkammio hieroo ja stimuloi penistäsi aivan uskomattomalla tavalla.

Suhteellisen suuren sisätilansa ansiosta Alien tarjoaa myös miellyttävän suuren määrän imutehoa. Ulosvetäessä Alienpillu todella imee sinusta nesteet pihalle.

Pesu ja kuivaus: Alienissa on sen verran paljon erilaisia tekstuureita, että muotoja sisäpinnassa riittää yllinkyllin. Tämä tekee pesemisestä hieman vaivalloista ja aikaavievää, mutta kyllä siitä silti kohtuu nopeasti selviää, kun otteet harjaantuu. Sisäosat ovat suht laajat, mutta tekstuureita on paljon, joten kuivumisessa menee se tavanomainen keskivertoaika 2-4 tuntia.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.