Fleshlight Freaks

Freaks-sarja on yksi ILF:n erikoisimmista tuotelinjoista. Mahdollisesti yksi päräyttävimmistä jopa maailmassa. Varsinaisen julkistuksensa Freaks sai Halloweenina 2011, mutta kaikki insertit eivät kuitenkaan nähneet tuolloin päivänvaloaan. Alien-insertti julkaistiin muutama vuosi aiemmin Avatar-leffan aikoihin. Ja Succu Dry -insertti näki vampyyreille kuolettavan päivänvalon vuonna 2009.

Fleshlight Freaks -sarjaan kuuluu:

Lue pika-arviot alta tai arviot kokonaisuudessaan inserttien omilta sivuiltaan!

Succu Dry

Succu Dry -insertti kuuluu oikeastaan kahteen eri FL-sarjaan: Sex In A Can -sarjaan sekä Freakseihin. Kyseessä on oluttölkissä oleva vampyyrin suuinsertti ja siksi se tunnetaankin myös nimellä “The Fang” vampyyrin kulmahampaiden takia. Insertti tuntuu kullin ympärillä todella intensiiviseltä: pintatekstuuri koostuu pienistä torahampaista ja insertin imuteho on merkittävän kova. Imuteho sopii todella hyvin tähän suihinotto-inserttiin – tuntemus on varmasti samaa tasoa kuin True Bloodin vampyyrineidon suuhoito. Lue koko arvostelu täältä!

Alien

Alien-insertti on yksi kaikkien aikojen parhaimmista Fleshlighteista! Kyseessä on ällistyttävä kombinaatio, jossa on yhdistetty kolmen jo itsessään huippuinsertin parhaat puolet samaan. Alien tekstuurissa on käytetty näitä legendoja hyödyksi: Lotus, Vortex ja STU! Kyseessä on todella intensiivinen ja äärimmäisen monimuotoisen tuntuinen insertti, jolle ei käytännössä vain löydy kunnon haastajaa. Kaikki muut parhaat toimivat vain yhdellä tasolla, mutta Alien-insertti lyö myllyyn triplatehon. Lue koko arvostelu täältä.

Zombie

Zombie-insertti on ehkä se kaikkein äärimmäisin jopa Freaks-sarjassa. Tekopillun huulet näyttävät suorastaan kauhistuttavilta, joten tämä Flesu sopii varmasti kaikille kauhun harrastajille. Insertin sisältö muistuttaa myös elävää kuollutta. Tämän pillun kanssa ei tarvitse pelätä rigor mortisia – peniksesi ei tule jäämään kuolleen neitosen sisuksiin. Päinvastoin, kyseessä on insertti todelliselle nautiskelijalle. Insertin antama stimulaatio on miedon puoleinen, joten tämän tekopillun kanssa voi ottaa vaikka pitemmänkin session. Lue koko arvostelu täältä.

Frankenstein

Harva on saanut herätettyä kuolleita eloon yhtä etevästi kuin Fleshlight-valmistaja ILF. Frankenstein-insertti on varmasti yksi varsinaisen Freaks-sarjan parhaista. Vanha kunnon tohtori Frankenstein yhdisteli rakennelmissaan useita ruumiita ja samaa ideaa on toteutettu myös tässä insertissä. Häpyhuulet koostuvat monista eri huulista ja myös sisäpinnassa on todella runsaasti vaihtelevia elementtejä. Kuka tietää vaikka The Good Doctor olisi suunnitellut morsiammelleen juuri tämänlaista vaginaa. Lue koko arvostelu täältä.

Cyborg

Cyborg-insertti vie käyttäjänsä teknologian maailmaan. Kyborgi eli naisen ja koneen yhdistelmä tarjoaa todellista big dataa käyttäjälleen. Stimulaation määrä ei ole kaikkein intensiivisin, mutta tiukkuutta löytyy ja erityisesti monenlaisia penistä hierovia pintoja. Kyborgi-insertin teknologian voi viedä myös astetta pitemmälle: siihen voi lisätä Fleshlightin omia värinäpatruunoja, jotka hierovat penistä miellyttävästi ja tekevät pillusta vieläkin tiukemman. Lue insertin arvostelu kokonaisuudessaan täältä.

Drac

Drac-insertti täyttää sen kaivatun puutteen, joka syntyi viimeistään Succu Dry -insertin myötä. Dracin avulla pääset panemaan vampyyriä. Kahden vuoden ajan Succu Dryn julkaisemisen jälkeen oli mahdollista saada vampyyriltä vain suihinottoja, mutta nyt on koko paketti kasassa. Drac-insertti tarjoaa varsin intensiivistä kyytiä ja hieman jopa vampyyrille tyypillistä pisteliästä purentaa. Lue koko arvostelu täältä. 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.