Fleshlight Ice Crystal – läpinäkyvä pillu

Fleshlight ICE on aivan erityislaatuinen flesu! Se on täysin läpinäkyvä ja muistuttaa hieman jäätä, joskaan ei ole kylmä. Vaikka insertti onkin tehty läpinäkyvästä materiaalista on se silti aivan sitä samaa super-aidontuntuista real feel superskin -materiaalia, mitä kaikki muutkin flesut ovat.

Tarjolla olevat insertit:

  • Ice Lady
  • Ice Mouth
  • Ice Butt
  • Crystal

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä

Crystal insertti

Kyseessä on todella monimuotoinen insertti, jonka sisäosissa on jos mitäkin pinnanmuotoa. Tarjolla on heti aluksi tiukka onkalo, jonka seinämät on juovitettu penistä hierovilla poimuilla. Tämän jälkeen tulee kaksi sarjaa erilaisia piikikkäitä nystyröitä, jotka tuntee helposti peniksen kärjen painuessa tunneliin. Piikkien jälkeen tulee todella tiukka suuaukko, joka todella luo painetta penikseen ja lopussa on tarjolla vielä kovakouraisesti hierovia kulmikkaita nystyröitä sekä aivan lopun juovitettu tiukka lihatunneli.

Laskutavasta riippuen Crystalissa on 6 tai 7 erilaista pinnanmuotoa. Tämä on todella paljon, eikä juuri muita näin monimuotoisia inserttejä löydy. Tuloksena on kuitenkin erittäin hyvältä tuntuva tekopillu.

Crystal-insertti on tarkoitettu pitkäkullisille miehille. Keskiverto 15-senttinen ei riitä perille saakka ja osa tekstuurista jää kokematta.

Puhdistus ja kuivaus

Crystalin puhdistaminen vaatii hieman vaivaa, koska kyseessä on sen verran monimutkainen insertti. Pinnanmuotoja on todella paljon ja pestävää riittää, joten pesuvettä kuluu keskimääräistä enemmän. Samasta syystä myös kuivuminen kestää normaalia kauemmin, arvilta 6 – 8 tuntia.

Yhteenveto

Fleshlight ICE Crystalin paras puoli on ilman muuta se, että se on läpinäkyvä. Insertin lisäksi siis myös kotelo on läpinäkyvä (toisin kuin Flight by Fleshlight -sarjassa). Pystyt siis näkemään kullisi flesun sisällä. Useimmille oman peniksen näkeminen lisää nautinnollisuutta, koska pystyt helpommin tuntemaan pinnanmuodot peniksessäsi. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta jos et usko niin sinun on parempi kokeilla tätä luonnossa. Jos sinulla on pitkä kulli, voit myös helposti runkata vain sillä tietyllä insertin kohdalla, joka tuntuu sinusta kaikkein parhaimmalta.

Kyseessä on todella intensiivinen ja monipuolinen insertti, joka sopii erinomaisen hyvin eri tuntemusten testailuun. Joskin intensiivisyydestä johtuen orgasmi saattaa tulla hyvinkin nopeasti, eikä ensimmäisillä kerroilla inserttiin ehdi kauaa tutustumaan.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.