Fleshlight Blade

Nyt voit työntää sapelisi tuppeen Fleshlightin avulla. Fleshlight Blade on todellinen mestariluomus ILF:ltä, joka ei näyttävästi pelkää uudistaa itseään. Nimensä mukaisesti Blade on miekan näköinen flesu, joka on todella tyylikkään tuntuinen.

Fleshlight Blade SwordBlade on täysin uudelleen suunniteltu flesu, joskin se silti noudattaa Flightien perusperiaatteita: kotelon sisällä on Real Feel Superskin -materiaalista tehty todella aidontuntuinen pillu ja kotelon molemmissa päissä on korkit, joista toinen suojelee insertin suuta ja toinen säätelee alipaineen määrää. Merkittävin Bladen ero tavanomaiseen flesuun on se, että kotelo ei ole kovaa muovia, vaan eräänlaista hieman kumimaista ainetta, joka pysyy erittäin hyvin kädessä, ja mikä erinomaisinta (!!!) koteloa pystyy hieman rutistamaan kasaan, joten pystyt kädelläsi lisäämään painetta penikseesi haluamallasi tavalla.

Samurai-puristus todellakin tuntuu erinomaiselta. Fleshlight Bladea on markkinoitu paljon juuri tällä ominaisuudella, mutta se tosiaan on kaiken sen hypen arvoinen. Saat todella paljon lisäiloa irti insertistä, kun vaihtelet hieman puristuskohtaa, jolloin insertin sisäpinnan tekstuuri puristuu eri tavalla peniksesi ympärille.

Bladen kotelo on hieman tavanomaista Fleshlight-koteloa pienempi ja se on muotoiltu hieman kolmion malliseksi, jotta sen puristaminen olisi mahdollisimman helppoa. Todellakin, Blade muistuttaa aivan perinteistä samuraimiekkaa, jota on todella helppo pitää kädessä (lyhytsormisetkin pystyvät raudanlujaan rutistukseen tällä kotelolla).

 

KauppaKaupan arvosanaTilaa netistä!

 

Fleshlight Blade inserttiMiltä Fleshlight Blade tuntuu?

Bladen sisäpinnan tekstuuri koostuu peräkkäisistä rengasmaisista juomuista, joita insertti on koko pituudeltaan täynnä. Erikokoiset juomut hierovat kulliasi todella miellyttävästi ja tuovat upeaa painetta ja hierontaa koko pituudelta. Blade sopii erinomaisesti kovakouraisesta kyydistä tykkääville – tarjolla on todella intensiivinen stimulaatio. Insertissä säädellään alipainetta on / off -menetelmällä. Joko korkki on paikalla tai sitten kokonaan poissa. Sisäpinnan tekstuuri sopii erinomaisesti pehmeän kotelon mahdollistamaan rutisteluun. Erikokoiset juomut tuntee helposti peniksen varrella ja koteloa eri tavoin rutistelemalla saa aikaan mitä miellyttävimpiä tuntemuksia.

Pesu ja kuivaus: Blade on suhteellisen helppo puhdistaa. Vaikka sisäpinnassa on paljon pinnanmuotoja, ovat ne sen verran systemaattisia, että puhdistaminen on loogista ja selkeää, eikä pikaisia paikkoja pääse inserttiin jäämään. Kuivumiseen menee keskiverto aika about 4-5 tuntia.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.