8 syytä tilata Fleshlight netistä

Moni varmasti miettii, että pitäisikö ensimmäinen Fleshlight tilata netin verkkokaupasta vai käydä hankkimassa se paikallisesta erotiikkaliikkeestä. Halusimme koota pienen listan, jossa kerromme kahdeksan syytä, miksi verkkokaupasta tilaaminen on se paras vaihtoehto.

  1. Yksityisyys

Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu mukavasti kotoa käsin ja voit hoitaa tilaamisen vaikka keskellä yötä, jolloin kukaan ei pääse sinua yllättämään. Kaikille ei seksilelun ostaminen tietenkään aiheuta häpeän tunteita, mutta joillekin tämä on tilaamisen ehdoton edellytys. Jos ainoa tapa hankkimiseen olisi marssia paikalliseen erotiikkaliikkeeseen kaupungin keskustassa, jäisivät lelut monelta hyllyihin.

  1. Valikoima

Fleshlightit ovat premium-tuotteita, joiden hinnat ovat perus-halpis-tuotteita hieman kalliimpia. Tämä aiheuttaa sen, että jokaisella erotiikkaliikkeellä ei ole varaa hankkia suurta valikoimaa hyllyilleen. Eikä tämä sen puoleen heille olisikaan kustannustehokasta, koska menekki ja vaihtuvuus paikallisessa liikkeessä on huomattavasti pienempi verrattuna verkkokauppaan.

  1. Hinta

Tämä liittyy paljolti äskeiseen kohtaan. Erotiikkaliikkeissä seksilelujen hinnat ovat usein huomattavasti kalliimpia verrattuna verkkokauppoihin. Tämä johtuu käytännössä  siitä, että vaihtuvuus on pienempää ja palkat sekä tilavuokrat täytyy tavalla taikka toisella maksaa. Bonuksena: netissä sinun on todella helppo vertailla eri verkkokauppojen hintoja. Kun olet saanut päätettyä, että minkä Fleshlightin ostat, voit helposti tsekata kaikki sopivat verkkokaupat läpi ja ostaa sieltä, mistä halvimmalla saa.

  1. Tieto

Fleshlighteja on todella useita erilaisia, eikä kokonaiskuvan saaminen tarjonnasta ole kovinkaan helppoa. Saat varmasti paremman käsityksen erilaisista inserteistä, koteloista sekä tuotteen muista ominaisuuksista, kun luet asiasta asiantuntevilta nettisivuilta (esimerkiksi tältä sivustolta :D). Erotiikkaliikkeen myyjä ei välttämättä osaa esitellä sinulle asiantuntevasti edes niitä harvoja tuotteita, jotka löytyvät heidän hyllystään – saati sitten niitä lukuisia, joita ei löydy. Päädyt parempaan valintaan ensimmäisen Fleshlightin hankinnassa, jos hankit tietoa netistä.

  1. Toimitusajat

Moni kuluttaja välttää verkkokaupoista tilaamista sen takia, että tuotetta ei saa heti käsiinsä. On totta, että netistä tilaamalla joudut hieman odottamaan, mutta useimmiten et joudu odottelemaan muutamaa päivää enempää. Lisäksi voit arvioida myös sitä, että kuinka kauan sinulla kestää sopivan ajan löytäminen sille, että ehdit käymään paikallisessa erotiikkaliikkeessä. Netistä tilaamisen voit hoitaa vaikka heti, mutta kivijalkaliikkeeseen et välttämättä ehdi tänään tai huomenna.

  1. Lisävarusteet ja tarvikkeet

Erotiikkaliikkeillä ei ole varaa pitää suurta määrää Fleshlighteja hyllyillään. Sama juttu on myös lisävarusteiden sekä tarvikkeiden kanssa. Voi olla jopa niin, että oheistuotteiden tarjonta on lähes olematonta. Fleshlightiin kuitenkin kuuluu oleellisesti monenlaisia lisätarvikkeita, kuten lämmittimiä, värinäpatruunoita, liukkareita, puhdistuaineita, seinäkiinnikkeitä jne. Verkkokaupoissa oheistuotteiden tarjonta on merkittävästi laajempaa kuin erotiikkaliikkeissä.

  1. Kustomointi

Tämä asia liittyy edelleen valikoimaan. Useissa netin verkkokaupoissa sinun on mahdollista täysin kustomoida Fleshlightisi, jolloin saat täysin sellaisen kuin haluat. Tämä tietenkin vaatii verkkokaupalta sitä, että heillä on todella suuri valikoima eri osia. Tähän ei pysty yksikään erotiikkaliike.

  1. Nettiyhteisöt

Monille Fleshlightin käyttäjille on todella tärkeää päästä keskustelemaan muiden käyttäjien kanssa. Netissä tämä onnistuu helposti ja anonyymisti. Joillekin Fleshlight on jopa elämäntapa ns. Fleshlife, johon kuuluu uusimpien inserttien ostaminen ja omista kokemuksista kertominen samanmielisille netin keskustelupalstoilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla mikään superkäyttäjä, jotta voit hyötyä ja nauttia nettiyhteisöistä. Pelkkä muiden kokemusten lukeminen saattaa tehdä sinun harrastuksestasi miellyttävämmän.

Mitä mieltä sinä olet? Onko Fleshlight parasta hankkia verkkokaupasta vai perinteisestä kivijalkaliikkeestä? Mikäli haluat lisää tietoa siitä, että mikä Fleshlight sopisi ensimmäiseksi hankinnaksi, kannattaa lukea meidän oppaamme täältä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös...

TuotesarjaKuvausArvosanaTilaa edullisesti
Fleshlight Girls LogoParhaat tekopillut! Koe miltä oikea pornostaran pillu tuntuu.
Fleshlight OriginalAito ja alkuperäinen - varma valinta masturbointiin.